Від ідеї до проєктної заявки

Опубліковано: 18 Жовтня, 2020

Від ідеї до проєктної заявки

Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді  «Паросток» реалізує проєкт «Кроки до інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю в Україні», який реалізовується за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів за кошти державного бюджету.

У рамках даного проєкту з 1 по 3 жовтня 2020 року було проведено першу Всеукраїнську онлайн Школу інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень), до навчання в якій долучилися представниці та представники інститутів громадянського суспільства людей з інвалідністю з Київської, Чернівецької, Запорізької та Вінницької областей. Під час навчання учасники та учасниці ознайомилися з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від донорів, що присутні в Україні; також ознайомилися з основами організаційного розвитку громадських організацій.

Друга Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) відбулася з 8 по 10 жовтня 2020 року. У Школі взяли участь представниці та представники громадських організацій людей з інвалідністю з Львівської, Одеської, Вінницької та Київської областей.

Третя Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) відбулася з 15 по 17 жовтня 2020 року.

Ще відбудеться 6 онлайн Шкіл для представників/представниць громадських організацій осіб з інвалідністю.

Четверта Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) буде проходити з 21 по 23 жовтня 2020 року. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1e_JFiqJD7cf8OLuF3-CGNwjiFffN00oujf23QGhKfdY/edit

Запрошуємо громадські організації людей з інвалідністю долучатися до навчання.

Контакти для зв’язку і відповідей на запитання: +38(067)109-69-98 Олена Смірнова, avvsmirnova@gmail.com

Голова правління Саранча Ірина

Поділитися посиланням
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp