Організаційний менеджмент в період пандемії

Опубліковано: 29 Березня, 2021

Протягом лютого-березня 2021 року Громадською організацією Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» було проведено перший модуль “

” другої та третьої «Інклюзивної всеукраїнської онлайн школи інституційного розвитку громадських організацій людей з інвалідністю». Навчання супроводжувалося перекладом на українську жестову мову.

Під час навчання було розглянуто такі теми, як: «Вплив пандемії на спільноту, у тому числі людей з інвалідністю», «Дистанційна робота й онлайн спілкування, як можливість», «Інфодемія. Роль громадських  організацій в просвіті громадян», «Карантинна втома. Зум-вигорання», «Поширення корисної інформації онлайн», «Проведення громадських заходів онлайн».

У заходах взяло участь 39 представників громадських організацій людей з інвалідністю з Вінницької, Київської, Одеської, Полтавської, Миколаївської, Черкаської, Рівненської, Кіровоградської, Донецької, Львівської, Запорізької  та Луганської областей.

Організація та проведення навчання відбулося в рамках проєкту «Посилення українських НУО людей з інвалідністю в період пандемії Соvid-19» за підтримки фінського фонду Абіліс, який є фондом розвитку і підтримує діяльність людей з інвалідністю в країнах, що розвиваються. Фонд створений людьми з інвалідністю, громадянами Фінляндії.

Поділитися посиланням
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp