Проєкт «Репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю» реалізується завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна»

Опубліковано: 14 Жовтня, 2021

Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозабезпечених категорій молоді «Паросток» реалізовує адвокаційний проєкт «Репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю».

У рамках вищезазначеного проєкту протягом вересня 2021 року ГО «Паросток» провела три тренінги «Я маю право! Репродуктивні права жінок з інвалідністю»  для жінок з інвалідністю, у тому числі з порушенням зору та слуху. Завдяки тренерці-експертці з репродуктивного здоров’я, голові ГО «ВІСЬ», Світлані Дубині, учасниці тренінгів підвищили свої знання з питань репродуктивного здоров’я, а саме: з поняття репродуктивне здоров’я; наслідків порушення репродуктивних прав; інфекцій, що передаються статевим шляхом, засобів контрацепції; репродуктивного вибору; отримали знання щодо підтримки репродуктивне здоров’я, щодо забезпечення доступу осіб з інвалідністю до послуг у сфері охорони здоров’я, які враховують ґендерну специфіку, про особливості та проблеми в отриманні якісних медичних  послуг особам з різними видами інвалідності.

Проєкт «Репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю» реалізується завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом/UkrainianWomensFund (УЖФ). Відповідальність за публікацію несе Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозабезпечених категорій молоді «Паросток». Опублікована інформація не завжди відображає погляди Уряду Канади і УЖФ.

 

https://www.uwf.org.ua/?fbclid=IwAR1ImT1VtNjPlKsB1CkFlIrt1kjoHRHbeml1j2HMLXiQ9dQGSD-9-sb8Wjw

Поділитися посиланням
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp