Літо – це можливість нашого оновлення, зроби свій крок!

Опубліковано: 6 Липня, 2023

Підвищення якості життя осіб з інвалідністю, формування у цієї категорії осіб максимальної самостійності, особливим чином в умовах воєнних дій,   – головна місія  Громадської організації «Паросток». У червні   2023р. ми продовжили  свою діяльність у напрямку індивідуальної підтримки осіб з інвалідністю.

Послуга персонального асистента – ця діяльність стала можливою завдяки використанню коштів, зібраних Inclusion Europe на підтримку людей з інтелектуальними порушеннями та їхніх сімей в Україні, які постраждали від війни, та наданих Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень.

Можливість індивідуального  супроводу за потребою , навчання підтриманого прийняття особистих рішень, реалізація особистих бажань, щоденний  розвиток  – це власна перемога кожної  особи  з інвалідністю у наслідок інтелектуальних порушень, яку вона здійснює спільно  з персональним асистентом.  Ми щиро дякуємо за таку можливість всім, хто допомагає нам. Разом до кожної  перемоги!!! Бажаємо кожному власного відновлення!!!

 

 

Поділитися посиланням
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp