Посібник «Особливості взаємодії з людьми з інвалідністю різних нозологій» вже доступний безкоштовно!

Опубліковано: 15 Жовтня, 2023
📘🌟 Для громадських організацій осіб з інвалідністю, а також для організацій та фахівців, які надають послуги людям з інвалідністю:
Громадська організація «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «ПАРОСТОК» презентує посібник «Особливості взаємодії з людьми з інвалідністю різних нозологій».
Цей посібник є результатом багаторічного досвіду взаємодії та співпраці з людьми з інвалідністю та батьками дітей з інвалідністю. Він містить цінні поради, які спрямовані на поліпшення комунікації громадських активістів і активісток з людьми з інвалідністю, а також підвищення якості наданих послуг.
Посібник доступний для завантаження за посиланням нижче! 🌈👇
https://drive.google.com/…/1D5y0q87c…/view
——————————————————
Цей посібник став можливим завдяки підтримці програми «Український фонд швидкого реагування» , що втілює IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключно відповідальністю Громадської організації Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» і не обов’язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.
Метою «Українського фонду швидкого реагування» є задоволення нагальних критичних потреб та підвищення стійкості уряду, громадянського суспільства українського та цивільного населення на тлі повномасштабного вторгнення російської федерації.
#інклюзія #Недискримінація #АмбасадориІнклюзії #ПраваЛюдейЗІнвалідністю #IREX #URRF
Поділитися посиланням
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp